4 dejlige og forskellige legepladser

4 forskellige legepladser - udendørs og indendørs
4 dejlige og forskellige legepladser
0
Med 4 forskellige legepladser er der aktiviteter og oplevelser for piger og drenge, teenager, far og mor.

Den store legeplads ved vandet med klatretårne, balancebomme og forhindringsbane er god for motorikken og en udfordring der er sjov af prøve kræfter med. Her finder du også den store hoppepude og 2 små mål til det lille boldspil.

Den lille legeplads ved køkkenet er for de mindre børn, hvor de kan lege i masser af strandsand, vippe på vippedyr og gynge.

Det tidligere gyllebeholder på gården er omdannet til udfordrende leg for de større børn og teenagere med klatrevæg og net i forskellige udfordringer.

Den tidligere maskinhal på gården er omdannet til indendørs strand - og skovtema. Beachområdet på 600 m2 er med masser af strandsand der indbyder til beachvolly - og fodbold, badminton, ege og hoppe på hoppepude.
Skovområdet på 150 m2  er med masser af flis i "skovbunden" og her hygges der på de opstillede borde og bænke, mens børnene f.eks. leger på "høloftet" og kikker på kaniner. 
Der er også her der skydes med luftgevær, bue, bages snobrød samt trækkes med de islandske heste og strigles ponyer jænvfør aktivitetsplan