Midt mellem Assens og Fåborg, helt ned til vandkanten af Helnæs Bugten, finder du Løgismosestrand Camping. En smukt beliggende campingplads på Fyn i det skønne Løgismose, flot placeret i det Sydfynske med den smukkeste udsigt over vandet. 

Gode indendørs faciliteter og lærerige aktiviteter som trækketure på islandske heste og skydning med bue og luftgevær.  Det smukt kuperede område indbyder til  løbe -og vandreture samt cykling. Helt ideel til lystfiskeri, havkajak og vandsport med en bade - og bådebro der rækker 50 meter ud i bugten.

Købmandsbutikken, Se Smily; tilbyder friskbagt brød fra Konditorbageren i Haarby og de mest ordinære dagligvarer. I butikken finder du også et stort udvalg af reservedele til telte og campingvogne. Gode indkøbsmuligheder finder du i Haarby, alle ugens 7 dage. 
Der er gratis trådløs internet over store dele af campingpladsen.

En blandt mange skønne campingpladser i Danmark og campingpladsen er åbent hele året, hvorfor både sommerferie og vinter kan nydes på Løgismosestrand Camping. Dejlig store pladser og mange af pladserne er med afløb og drikkevand. Kom glad til Løgismose og vælg mellem de skønne pladser med udsigt over Helnæs Bugten.