Strøjer Samlingen

Fantastiske biler i fantastiske rammer
Strøjer Samlingen
20 min.
Strøjer Samlingen er en bred samling af biler. Udstillingen indeholder unikke biler som kongelige biler, Le Mans biler, Grand prix og racerbiler.

Bilerne findes ikke i et stort antal, men besidder alle en god historie, en spændende ejer eller måske har bilen været anvendt til et særligt formål, som den koksgrå Aston Martin, der var med i James Bond filmen " Die Another day".

Åbent hver tirsdag i juli måned og den første tirsdag i august.

Året igennem afholdes der mange spændende arrangementer med tilmelding.

Se mere på Strøjer Samlingen

Samlingen er ukendt i den brede offentlighed, men kendere, samlere, royale og racerkørere er helt bekendt med, hvad der gemmer sig i den arkitektoniske perle ved siden af teglværket på Sydfyn.

Strøjer Samlingen er en bred samling af biler. Den indeholder unikke biler som kongelige biler, Le Mans biler, Grand prix og racerbiler. Biler der ikke findes i noget stort antal, men som kører rundt med en god historie, en spændende ejer eller måske har den været anvendt til et særligt formål, som den koksgrå Aston Martin der var med i James Bond filmen “Die Another day”.

Strøjer Samlingen blev grundlagt af Jørgen Strøjer Hansen og hans far, Thorvald, for over 40 år siden. Fascination af teknik og design har altid været drivkraften. Det har resulteret i en spændende samling på over 70 drømmebiler i topstand.

De besøgende hos Strøjer Samlingen kan også se nyere sportsvogne som Lamborghini Murcielago, Bentley Continental GT og en stribe af Ferrarier fra 1969 til 2002. De mere moderne biler i samlingen tiltrækker især opmærksomhed fra det yngre publikum, mens en gammel Rolls-Royce fra 1930’erne og en Bugatti fra 1920’erne appellerer til det mere modne publikum.