DWT Fortelte

Mere end et telt: Dit hjem, når du er på ferie eller i din fritid

Det er skønt at campere, uanset om det er i en campingvogn, en autocamper eller en campingbus. DWT Zelte har derfor nu i 30 år udviklet og fremstillet kvalitetstelte. Deres eksperter overlader intet til tilfældighederne, uanset om det handler om konceptudarbejdelsen, det attraktive design, kvalitetsmaterialerne eller den håndværksmæssige præcision. De udvikler løsninger og fortelte, der er lige så alsidige og individuelle som brugerne

Ring til Løgismosestrand Camping 6477 1250 og spørg efter Peter for en snak om jeres ønsker til et nyt fortelt 

Heltelte monteres over campingvognens fulde længde

Helteltet strækker sig over hele campingvognens længde og er dermed den største variant af forteltet. Det egner sig til alle tre ferietyper (rejse-, sæson- eller helårscamping) og sørger for en tydelig forstørrelse af både boligarealet og det udnyttelige areal. Heltelte fra dwt opfylder stort set alle ønsker. Vælg en model passende til dine personlige behov og krav. Du vil være overrasket over, hvor mange muligheder vi tilbyder.
Se mere 

Deltelte monteres kun på en del af teltskinne på campingvognen

Navnet antyder det: Delteltet står foran en del af din campingvogn og er den rigtige løsning til alle, som ønsker et yderligere, beskyttet frit areal foran campingvognen. Normalt er denne teltform kun forbundet med campingvognen i tagområdet.

Hos dwt finder du et stort udvalg af deltelte – i forskellige konstruktioner, størrelser, materialer og udstyrsvarianter.

Deltelte er meget populære til korte rejser og kortere ophold, men også til traditionel vintercamping. Rejsecampister værdsætter den hurtige opstiling, mens vintercampister sætter pris på fordelen ved teltets begrænsede dybde og tilsvarende stejle taghældning, så sneen let kan glide af i tøvejr.
Se mere